Rólunk

A Sürgősségi Balesti Centrum traumatológiai ambulanciáját 2020 februárban nyitottuk meg.

 

Elsősorban baleseti eredetű megbetegedések ellátása célunk, olyan sérülések-törések, rándulások, ficamok– amelyek járóbetegként elláthatóak, tehát első lépésben kórházi ellátást és kezelést nem igényelnek.

 

Jól felkészült szakemberek, modern diagnosztikai eszközökkel vizsgálják meg, majd látják el a sérüléseket, legyen szó akár zúzódásról, törésről, szakadásról. A betegeket végigkövetjük a teljes gyógyulásig.

 

Steril körülmények között sebellátást végzünk, amennyiben szükséges a töréseket hagyományos vagy műanyag gipszrögzítéssel kezeljük. Ha műtéti kezelésre illetve kórházi kezelésre lenne szükség, úgy azt a sérüléstől függően még aznap, illetve néhány napon belül el tudjuk végezni a Jászberényi Szent Erzsébet kórházban. A controll vizsgálatok az ambulancián történnek.

 

Kézsebészeti sérülések illetve krónikus panaszok – Dupuytren contractura, carpal tunnel syndroma, pattanu ujj stb-vizsgálata és műtéti előjegyzése.

 

Ambulanciánkon az általános sebészeti rendelés keretében vállaljuk kisebb tályogok és krónikus sebek ellátását, kezelését , benőtt körmök eltávolítását.

 

Hosszabb ideje fennálló izületi illetve gerinc panaszok vizsgálatára is van lehetőség előzetes bejelentkezés alapján.

 

A kezelések térítés ellenében történnek, azonban ha Ön betegbiztosítással rendelkezik a EUROPE Assistance vagy a Premium cégeken keresztül, akkor az ellátást a biztosító fizeti a szerződésünk által.

Tudás

Dr. Kovács Csaba a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen végeztem 1990-ben

  • 1994-ben általános sebészeti szakvizsgát szereztem
  • 1997-ben balesti sebészeti szakvizsgát tettem
  • 2004-ben kézsebészet szakorvosa képesitést szereztem

Törődés

Betegeinket kulturált és tiszta környezetben fogadjuk. A várakozási időt igyekszünk minimálisra csökkenteni. Ha előjegyzett, akkor negyed órán belül ellátást kap minden betegünk.

Tapasztalat

1990-től 16 éven át dolgoztam az Árpád Kórház traumatológiai osztályán. Ezalatt számos traumatológiai műtétet végeztem és aktívan részt vettem a járóbeteg ellátásban. Itt sajátítottam el a szakma alapjait, mindig hálával emlékezve volt kollégáimra és segítő mestereimre.

2006-ban Olaszországba költöztem, itt először Leccében dolgoztam a Villa Biancha nevű orthopédiai magánklinikán, majd 2007-től  bolzanoi megyei kórház traumatologia-orthopediai osztályán dolgoztam. Számos siambulancián dolgoztam részállásban a téli szezonban tökéletesítve tudásomat a leggyakoribb síbalesetek, törések, szalagsérülések ellátásában. 2015 óta ismét Magyarországon élek és a Jászberényi Szent Erszébet kórház traumatológiai osztályán dolgozom.

Korszerű diagnosztikai eszközökkel történik a beteg vizsgálata és a kezelés során is a legkorszerűbb rögzítőket alkalmazzuk. A sebellátás a sterilitas legmesszebb menő betartása mellett történik.

Minden betegünket végigkövetjük a teljes gyógyulásig.

Orvosaink

Dr. Kovács Csaba kézsebész, traumatológus, általános sebész

Dr. Kovács Csaba

Traumatológus, kézsebész, általános sebész

Munkatársaink

Dr. Bíró Attila

Traumatológus Osztályvezető Főorvos Jászberény Szent Erzsébet kórház

Szórád Szilvia

Diplomás Röntgen asszisztens

Diagnostica

Korszerű röntgen készülékkel rendelkezünk.

Izületi Ultrahang vizsgálatra alkalmas berendezés beszerzése folyamatban van így a későbbiekben erre is lehetőség nyílik.

Dr. Kovács Csaba Baleseti Centrum

Ez a weboldal sütiket használ a biztonság és a felhasználói élmény javítása érdekében. Ennek részleteiről a süti tájékoztatóban olvashat.